Почалося тестування електронного реєстру військовозобов'язаних: коли запустять масове впровадження системи — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Почалося тестування електронного реєстру військовозобов'язаних: коли запустять масове впровадження системи

Казна та Політика
4891
Речник Міністерства оборони України Максим Праута заявив, що в травні почалося тестування електронного реєстру військовозобов’язаних.
Про це він сказав на брифінгу.
“Цього місяця в декількох військових комісаріатах України починається експеримент з впровадження електронного реєстру військовозобов’язаних, в ході якого відбудеться тестування системи електронного обліку громадян”, – зазначив Праута.
Так, він розповів, що робота реєстру в тестовому режимі дозволить на ранніх етапах експлуатації виявити можливі недоліки в програмі і виправити їх до масового впровадження системи в 2019 році.
Спікер поінформував, що за основу єдиного реєстру військовозобов’язаних взято інформаційні бази даних єдиного реєстру виборців і Державної фіскальної служби.
“Реєстр міститиме дані про придатних і непридатних до військової служби громадян України в віці від 18 до 60 років, а також постійно оновлювану базу даних призовників, військовозобов’язаних і офіцерів. Доступ до формування реєстру матимуть тільки відповідні посадові особи з допомогою спеціальних електронних ключів. Переведення облікових даних в електронний формат дозволить військовим комісаріатам працювати більш якісно та оперативно”, – сказав він.
За матеріалами:
112
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас