Конкурент Tesla від Fisker буде представлений в серпні (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Конкурент Tesla від Fisker буде представлений в серпні (фото)

Технології&Авто
1292
Протягом декількох місяців відомий данський дизайнер Хенрік Фіскер дражнив публіку тизерами електромобіля, запас ходу якого, за обіцянками дизайнера, складе 640 кілометрів на одному заряді акумуляторної батареї. І ось, нарешті, він оголосив дату презентації перспективної новинки.
Минулого року відомий дизайнер автомобілів Хенрік Фіскер оголосив про створення нової компанії з розробки електромобілів під назвою Fisker. Таким чином, Фіскер повернувся в індустрію, яку змушений був залишити в 2013 році у зв’язку з банкрутством свого попереднього стартапу EV Fisker Automotive, також пов’язаного зі створенням електричних машин.
Останні кілька місяців Фіскер показував тизери електромобіля EMotion, заявлені технічні характеристики якого справді вражають: автомобіль, за словами дизайнера, буде оснащений функцією автопілота і здатний розганятися до 260 км/год і проїхати 640 км на одному заряді акумулятора. Для порівняння, навіть Tesla, що заслужила відмінну репутацію завдяки виробництву повністю електричних автомобілів, в липні представить новий автомобіль Model 3, запас ходу якого складе всього близько 370 км, і тільки в більш дорогій версії — близько 500 км. Запасу ходу в 500 км обіцяє домогтися від свого електромобіля E-Motion британський виробник MG Motor, проте його виробництво компанія планує налагодити лише в 2020 році.
Конкурент Tesla від Fisker буде представлений в серпні (фото)
Рекордного запасу ходу Fisker планує досягти за рахунок нових батарей, будь-яка інформація про які тримається в секреті. Відомо тільки те, що в них також присутній літій, але на відміну від тих, що використовує Tesla, вони містять ще і графен. Для Fisker їх розробляє і постачає стартап Nanotech Energy.
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас