МАУ зобов'язала пасажирів надавати персональні дані — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

МАУ зобов'язала пасажирів надавати персональні дані

Фондовий ринок
927
Авіакомпанія “Міжнародні Авіалінії України” вводить обов’язкову вимогу про надання пасажирами персональних даних на етапі оформлення квитка.
Про це йдеться в прес-релізі компанії.
Дана норма передбачає внесення до бронювання паспортної та контактної інформації про пасажира і діє на всіх внутрішніх та міжнародних рейсах МАУ.
Як зазначається, 12 квітня набув чинності закон “Про Державну програму авіаційної безпеки цивільної авіації”, прийнятий Верховною Радою 21 березня.
“У новій редакції враховано стандарти і директиви Міжнародної організації цивільної авіації (ІСАО), Європейського Союзу, Європейського агентства авіаційної безпеки, а також Європейської конференції цивільної авіації”, – йдеться в повідомленні.
У компанії повідомили, що перевізники, які виконують рейси до/з пунктів ЄС, зобов’язані надавати міграційним службам країн прильоту/вильоту попередню інформацію про пасажирів.
“Пакет даних включає ім’я пасажира, його паспортні та контактні дані, дати в’їзду/виїзду, номер квитка, місце його оформлення, спосіб оплати, номер місця і інформацію про багаж”, – відзначили в прес-службі.
Також наголошується, що персональні дані пасажирів використовуються виключно з метою посилення заходів авіаційної безпеки та попередження терористичної загрози і зберігаються 6 місяців з подальшою передачею на зберігання протягом 4,5 років.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас