General Electric зацікавлена в інвестиціях в українські залізниці — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

General Electric зацікавлена в інвестиціях в українські залізниці

Казна та Політика
624
Американська компанія General Electric Transportation зацікавлена інвестувати в Україну, в тому числі в модернізацію рухомого складу української залізниці.
Як повідомила прес-служба Міністерства економічного розвитку і торгівлі України, довгострокові інвестиційні проекти у поліпшення української інфраструктури, зокрема залізничної, обговорив під час зустрічі з представниками GE перший віце-прем’єр-міністр – міністр економічного розвитку і торгівлі Степан Кубів.
“Уряд працює над залученням інвестицій в Україну і зацікавлений в довгостроковій співпраці з інвесторами. Ми також прагнемо всебічно розвивати взаємну міжнародну торгівлю та проекти спільного виробництва рухомого складу, але важливо дотримуватися принципу пріоритетів з локалізації виробництва продукції в Україні”, – зазначив Кубів.
Він повідомив, що модернізація передбачає поточне, середньострокове і довгострокове планування, включає поточні ремонти обладнання і розробку більш тривалих стратегічних планів оновлення рухомого складу залізниці, зокрема оновлення існуючої правової бази та посилення співпраці в рамках державно-приватного партнерства.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас