Westinghouse, незважаючи на банкрутство, продовжить роботу з Україною — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Westinghouse, незважаючи на банкрутство, продовжить роботу з Україною

Фондовий ринок
550
Шведський підрозділ компанії продовжить постачання палива на ядерні реактори України. У Westinghouse заспокоюють українських атомників. Шведський підрозділ американської Westinghouse LLC – Westinghouse Sweden, має намір продовжити постачання ядерного палива в Україну, незважаючи на повідомлення про процедуру банкрутства головної компанії.
“Як було заявлено 29 березня, Westinghouse LLC і деякі дочірні компанії та філії подали добровільні клопотання згідно з главою 11 Кодексу США про банкрутство. Ці клопотання не стосуються будь-яких операцій Westinghouse в регіоні Європи, Близького Сходу і Африки (EMEA) або регіону Азії. Найважливіше те, що вони жодним чином не вплинуть на постачання палива і послуг в Україну зараз або в майбутньому”, – повідомили в Westinghouse LLC у відповідь на запит “Укрінформу”. Повідомляється, що Westinghouse Sweden не потрапляє під банкрутство та в 2017 році буде постачати ядерне паливо в Україну згідно з контрактом.
Як повідомлялося, рада директорів Toshiba Corp. 29 березня схвалила банкрутство Westinghouse Electric Co. – американської атомної “дочки” японської корпорації. Westinghouse Electric Company є частиною групи компаній Toshiba Corporation. Технології Westinghouse є базовими для майже половини робочих атомних електростанцій світу, в тому числі для більш ніж 50% атомних станцій Європи.
За матеріалами:
Дзеркало Тижня
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас