Deutsche Bank опустився на шосте місце в списку найбільших інвестиційних банків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Deutsche Bank опустився на шосте місце в списку найбільших інвестиційних банків

Фондовий ринок
408
Німецький банк Deutsche Bank опустився на шосте місце в списку найбільших інвестиційних банків світу за 2016 рік, свідчать результати рейтингу від аналітичної компанії Coalition.
Перше місце в п’ятірці світових інвестиційних банків займає JP Morgan, потім іде Goldman Sachs. Доходи JP Morgan від торгівлі, злиттів, поглинань та іншої інвестиційно-банківської діяльності зросли на 11% до $25,2 млрд торік з $22,7 млрд в 2015 році.
Серед неамериканських найбільших інвестиційних банків німецький кредитор займає лише третє місце, слідом за швейцарським Credit Suisse і японським Nomura.
Згідно з рейтингом, Deutsche Bank особливо втратив частку ринку в США і Азіатсько-Тихоокеанському регіоні. В Європі, на Близькому Сході і в Африці банк поділяє другу позицію спільно з американським Goldman Sachs в 2016 році. Роком раніше він посідав цю сходинку один.
Третє місце в загальному рейтингу займає американський банк Citi, а на 4-му і 5-му розмітилилися Bank of America Merrill Lynch і Morgan Stanley відповідно. Британський банк Barclays посів 7-е місце; а 8-е місце – швейцарський банк Credit Suisse, який так само, як і німецький кредитор, перебуває в процесі реструктуризації бізнесу. Дев’яте місце дісталося іншому британському банку HSBC, а 10-е – швейцарському UBS, 11-е і 12-е місця дісталися французьким BNP Paribas і Societe Generale відповідно.
Компанія Coalition аналізує такі банки у своєму рейтингу: Bank of America Merrill Lynch, Barclays, BNP Paribas, Citi, Credit Suisse, Deutsche Bank, Goldman Sachs, HSBC, JP Morgan, Morgan Stanley, Societe Generale і UBS.
За матеріалами:
banks.eu
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас