У США склали рейтинг електромобілів за показником запасу ходу (інфографіка) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У США склали рейтинг електромобілів за показником запасу ходу (інфографіка)

Технології&Авто
3118
Автомобільне видання Motor1 склало рейтинг електромобілів з урахуванням їхнього запасу ходу, заснованого на американському вимірювальному циклі ЕРА. До списку потрапили всі моделі, доступні в продажу на території США, проте судячи з представлених даних, конкуренцію продукції Tesla за таким параметром як запас ходу скласти поки не може жоден виробник.
Крім запасу ходу в кілометрах і милях у таблиці наведено показник ефективності витрати заряду батарей, виражений у кількості «спалених» кВт/год на 100 миль шляху.
У США склали рейтинг електромобілів за показником запасу ходу (інфографіка)
Журналісти Motor1 особливо відзначили, що на рішення про купівлю конкретної моделі впливає величезна кількість факторів, починаючи від ціни, бренду, дизайну, швидкості і закінчуючи об’ємом багажника і особливостями сервісного обслуговування, однак саме запас ходу є ключовою характеристикою будь-якого електромобіля.
Нагадаємо, що так званий американський (ще є європейський NEDC, японський JC08 і світовий WLTC) вимірювальний цикл ЕРА створений організацією Environmental Protection Agency і має досить складну програму випробувань, під час яких вимірюється запас ходу електромобіля від повного заряду до повного розряду батарей.
Загальний час тестування складає 31 хвилину часу і 17,8 км пробігу, під час яких електромобіль робить 22 зупинки з подальшим розгоном, середня швидкість під час циклу вимірювання досягає 35 км/год, максимальна — перевищує 90 км/год.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас