Україна не отримає вугілля вже з Львівської області: у Червонограді шахтарі оголосили страйк — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Україна не отримає вугілля вже з Львівської області: у Червонограді шахтарі оголосили страйк

Енергетика
3433
Шахтарі Червонограда Львівської області з ранку четверга починають акцію з припиненням відвантаження вугілля через заборгованість по заробітній платі і збираються 9 березня пікетувати обласний суд Львова, повідомив голова Незалежної профспілки гірників України Михайло Волинець.
“Місцеві шахтарі Червонограда почали акцію з припиненням відвантаження вугілля споживачам без зупинки видобутку через заборгованість по заробітній платі. А завтра (9 березня) вони розглядають можливість пікету обласного суду у Львові, де буде розглядатися справа про розблокування рахунку ДП “Львіввугілля”, — написав він у Facebook у середу.
Волинець підкреслив, що шахтарі прийняли остаточне рішення з 9.00 9 березня припинити відвантажувати вугілля і пікетувати суд.
Сьогодні вранці він додав, що в середу о 23:30 у ситуацію втрутився прем’єр Володимир Гройсман і міністр юстиції Павло Петренко. “Були викликані терміново на роботу працівники Мін’юсту як в Києві так і у Червонограді для розблокування рахунку. Гірники сподіваються, що сьогодні рахунок ДП “Львіввугілля” буде розблоковано “і зарплати будуть виплачені”, — поінформував Волинець.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас