Експеримент із розвитку автодоріг розширили на всю Україну — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Експеримент із розвитку автодоріг розширили на всю Україну

Казна та Політика
880
Кабінет міністрів України ухвалив постанову “Про внесення змін до Постанови Кабінету міністрів № 726 (експеримент з фінансового забезпечення розвитку автомобільних доріг), розроблений Міністерством фінансів України.
Про це повідомляє прес-служба уряду.
“Кабмін затвердив проект постанови “Про внесення змін до постанови Кабінету міністрів від 16 вересня 2015 року № 726 (експеримент з фінансового забезпечення розвитку автомобільних доріг). Документ розроблений Міністерством фінансів”, — зазначається в повідомленні прес-служби.
Даний експеримент з розвитку автомобільних доріг загального користування було запроваджено 1 вересня 2015 року і він діяв у Волинській, Львівській, Одеській, Чернівецькій областях та у Києві. Прийняте ж сьогодні рішення розширює проведення цього експерименту на всю територію України і подовжує термін його проведення до 1 січня 2018 року”, — вказується у повідомленні прес-служби уряду.
Згідно з прийнятою постановою, в разі, якщо перевиконання надходжень митних платежів по всій Україні, 50% такого перевиконання направлятимуться на дороги конкретним регіонам.
Також в повідомленні зазначається, що прийняття цього проекту позитивно вплине на соціально-економічний розвиток регіонів та дозволить реалізувати заходи з розвитку автодоріг загального користування.
Реалізація цього рішення не потребуватиме додаткових витрат з державного та місцевих бюджетів, зазначається в повідомленні прес-служби уряду.
Нагадаємо, Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман зобов’язав профільні відомства підготуватися до масштабної реконструкції та будівництва доріг до 1 квітня 2017 року.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас