Alibaba об'єднався з модними брендами для боротьби з підробками — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Alibaba об'єднався з модними брендами для боротьби з підробками

Фондовий ринок
497
Китайський інтернет-гігант Alibaba Group Holding Ltd. почав кампанію з боротьби з підробками на своїх торгових майданчиках.
Він оголосив про те, що в цьому питанні буде співпрацювати з модними брендами, торговими асоціаціями та експертам в галузі інтелектуальної власності. У число партнерів увійшли такі відомі світові виробники товарів класу “люкс”, як LVMH Moet Hennessy Louis Vuitton, Swarovski і Prada, повідомляє Міжнародне радіо Китаю.
Передбачається, що така співпраця дозволить учасникам ринку ділитися з компанією своїм досвідом в сфері захисту інтелектуальної власності, натомість Alibaba надаватиме членам альянсу дані і технічну підтримку в боротьбі з підробками в китайському кіберпросторі, в тому числі на своїх торгових майданчиках.
Раніше Alibaba неодноразово піддавався критиці з боку компаній-виробників, а також влади КНР за занадто м’яке ставлення до продажу фальсифікованої продукції, хабарництво та інші незаконні дії на його електронних майданчиках.
Alibaba спеціалізується на інтернет-торгівлі, створюючи майданчики і технології для електронної комерції. Він володіє найбільшими в Китаї платформами e-commerce, включаючи найпопулярнішу з них – Taobao. Компанія зводить на цих платформах покупців і продавців, надаючи їм різні сервіси. При цьому на Alibaba припадає 80% обороту електронної торгівлі в країні.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас