Найважливіші цифри і цитати понеділка, 27 лютого — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Найважливіші цифри і цитати понеділка, 27 лютого

623
Найважливіші цифри і цитати понеділка, 27 лютого:
  • Промислове виробництво Донецької області в січні 2017 зросло на 5,3%
  • Суд зобов’язав “Альтком” виплатити Промінвестбанку 466 млн гривень
Найближчим часом оголосимо про повну ліквідацію пожежної інспекції , – Аваков
“Найближчим часом ми оголосимо про повне скорочення і знищення такого поняття, як пожежна інспекція. Коли до вас буде приходити пожежний інспектор, не додому, а в ваш маленький кіоск або мале підприємство, буде приходити і говорити, як зазвичай вони просять відповідні гроші… Це потроху буде зникати”, – пообіцяв Аваков.
Зубко розповів, як заощадити кошти на оплату тепла (інфографіка)
“Економія платежів за тепло, електрику і газ після термомодернізації складе від 20 до 60%, залежно від обраного пакета. Отже, на кожних 100 грн, витрачених на комунальні витрати, сім’я заощадить від 20 до 60 грн”, – говорить Зубко.
В НБУ висловилися про можливу відставку Гонтаревої
“Прес-служба не підтверджує інформацію про відставку голови НБУ Валерії Гонтаревої. НБУ традиційно за місяць повідомляє про майбутні зміни в складі Правління. Такого повідомлення не було, а значить, інформація не відповідає дійсності”, – відзначили в Нацбанку.
ВТБ розповів про продаж української “дочки”
“У нас є 4 покупця поки що на “БМ Банк”, вони проводять зараз due diligence. Думаю, що угода цілком реальна найближчим часом… Поки ведемо переговори. У нас є бенчмарк, ми б не хотіли зазнати додаткових збитків. Я думаю, що нам треба виходити. Ситуація з “БМ Банком” до кінця березня буде зрозуміла”, – заявив журналістам голова групи ВТБ Андрій Костін.
Dragon Capital оцінила інвестиційну активність України
“Зростання інвестицій спостерігалося в багатьох секторах, зокрема в промисловості, сільському господарстві, нерухомості і торгівлі. Промислові підприємства збільшили капінвестиції на 19% р/р у минулому році, хоча внесок різних галузей до загального зростання був нерівномірним. Зростанню сприяли такі підсектори, як видобуток вугілля, нафти і газу, харчова промисловість, виробництво будматеріалів, а також сектор житлово-комунальних послуг”, – йдеться в повідомленні.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас