Єгипет відклав терміни підвищення вартості віз для туристів - ЗМІ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Єгипет відклав терміни підвищення вартості віз для туристів - ЗМІ

Світ
1075
Прем’єр-міністр Єгипту Ісмаїл Шериф вирішив відкласти рішення про підвищення плати за візи до липня.
Про це повідомляє Egypt Independent.
Нагадаємо, в кінці минулого тижня повідомлялося, що з 1 березня вартість одноразової візи до Єгипту може збільшитися з $25 до $60.
Рамі Різкалла (Ramy Rizkallah), член Комітету з розвитку туризму в курорті Шарм-ель-Шейх, привітав ухвалене рішення. Він послався на контракти і зобов’язання туристичних агентств, заявивши, що влітку має бути багато німецьких і італійських туристів. Він додав, що зміна візових зборів призведе до негативних наслідків.
У бесіді з журналістом Різкалла зазначив, що конкуруючий туристичний напрямок (ймовірно, йшлося про рішення Туреччини, яке ще потрібно затвердити на рівні урядів – Ред.) дозволило українським туристам в’їзд за громадянськими паспортами.
На початку лютого видання повідомляло, що Єгипет почав роботу над впровадженням системи електронних віз.
Відзначимо, що при відвідуванні окремих регіонів Єгипту туристи можуть не купувати візу. Це стосується курортів Синайського півострова і не передбачає виїзд на екскурсії за його межі. Так званий “Синайський штамп” дає право на 15-денне перебування на території узбережжя півострова від Таби до Шарм ель Шейха, включаючи затоку Акаба.
Печатка ставиться на 4-х прикордонних пунктах:
порт Нувейба,
Таба (сухопутний кордон),
аеропорт Таба,
аеропорт Шарм-ель-Шейх.
При перетині кордону з Ізраїлем і поверненні до Єгипту ставиться черговий штамп, яким продовжується термін перебування ще на 15 днів.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас