Вигравайте поїздку на Каннський фестиваль з Mastrecard і Банком ПІВДЕННИЙ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Вигравайте поїздку на Каннський фестиваль з Mastrecard і Банком ПІВДЕННИЙ

Світ
16
Банк ПІВДЕННИЙ разом з Mastrecard запрошує своїх клієнтів взяти участь у новій акції, за підсумками якої переможець зможе відвідати Каннський кінофестиваль.
Для участі в акції необхідно з 25 лютого по 25 квітня 2017 року розраховуватися преміальною карткою Mastercard® (Gold, Platinum) Банку ПІВДЕННИЙ через POS-термінали та/або в мережі Інтернет, і в результаті кожен учасник отримає шанс виграти унікальну поїздку на Лазурний Берег!
У цьому році в Каннах відбудеться 70-й міжнародний кінофестиваль, який збере найяскравіших зірок сучасності на червоній килимовій доріжці. Подорож на Каннський кінофестиваль * — це можливість опинитися за лаштунками однієї з найгучніших кіноподій світу. Лазурний Берег Франції збирає найвідданіших фанатів кіномистецтва, і ви можете стати одним з них!
За підсумками акції будуть розіграні дві путівки на дві персони кожна!
Чим частіше власники преміальної картки Mastercard® (Gold, Platinum) будуть нею розраховуватися, тим більше у них шансів отримати незабутню і дивовижну подорож до Канн!
*«Подорож на Каннський кінофестиваль» означає сертифікат, який надає можливість отримати переможцю і супроводжуючій його особі поїздку в місто Канни (Франція) на три дні (25-27.05.2017) і включає наступні послуги:
  • авіапереліт Київ — Ніцца — Київ;
  • трансфер від аеропорту прибуття до місця проживання (місто Канни);
    проживання в готелі рівня не нижче 4-х зірок;
  • квитки на відвідування показу фільмів згідно з програмою Каннського кінофестивалю;
  • інші розважальні заходи, які визначає організатор (Priceless Surprise).
За матеріалами:
Південний
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас