"Інтерпайп" уклав 5-річний контракт з американською Progress Rail Services — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Інтерпайп" уклав 5-річний контракт з американською Progress Rail Services

Фондовий ринок
428
Трубно-колісна компанія (ТКК) “Інтерпайп” (Дніпро) уклала 5-річний контракт на поставку залізничних коліс і осей компанії Progress Rail Services – одному з найбільших постачальників залізничних продуктів і послуг в Північній Америці, що належить компанії Caterpillar.
Як повідомляється в прес-релізі компанії в четвер, за умовами контракту вона буде щорічно поставляти американським партнерам більше 10 тис. шт. механічно оброблених залізничних коліс і понад 1 тис. шт. чистових залізничних осей.
Перші відвантаження залізничних коліс вже відбулися. Виробництво чистових осей заплановано на другий квартал, відзначається в прес-релізі. Вся продукція буде вироблятися за стандартами Американської асоціації залізниць і додатковими вимогами клієнта.
Комерційний директор з продажу залізничної продукції “Інтерпайпа” Олександр Гарькавий зазначив, що з лідером американської залізничної індустрії Progress Rail Services компанія почала працювати в 2014 році.
“Раніше ми укладали короткострокові контракти тривалістю до одного року. Успішне співробітництво дозволило нам укласти довгостроковий контракт. Більш того, ми розширюємо рамки партнерства. Завдяки тривалій роботі з освоєння нових продуктів і вкладеним інвестиціям в цьому році ми почнемо відвантаження на американський ринок чистових залізничних осей”, – додав А. Гарькавий, якого цитує прес-служба.
“Інтерпайп” входить в десятку найбільших в світі виробників безшовних труб, третій за величиною виробник суцільнокатаних залізничних коліс в світі. Продукція компанії постачається більш ніж в 80 країн світу через мережу торгових офісів, розміщених на ключових ринках СНД, Близького Сходу, Північної Америки і Європи.
У 2016 році “Інтерпайп” реалізував 572 тис. тонн трубної і колісної продукції. У компанії працюють 11,5 тис. співробітників.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас