Петренко назвав "завороженим" законопроект про спецконфіскацію — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Петренко назвав "завороженим" законопроект про спецконфіскацію

Казна та Політика
758
Міністр юстиції України Павло Петренко заявляє, що не відчуває наявності 226 голосів у сесійній залі Верховної Ради України на підтримку закону про спецконфіскацію.
Про це він сказав журналістам після прес-конференції.
«Для того щоб була перспектива (розгляду законопроекту – ред.), треба 226 голосів. Я поки що не відчуваю в сесійній залі наявності 226 голосів», – сказав міністр, підкреслюючи, що готовий відвідувати засідання Верховної Ради України і представляти народним депутатам законопроект про спецконфіскацію доти, доки його будуть ставити на порядок денний парламенту.
За його словами, в сесійній залі підтримують законопроект «виключно «Народний фронт», частина президентської фракції».
«На жаль, не голосують інші демократичні фракції, які, в принципі, прийшли на гаслах повернення вкрадених активів. Я вважаю, що цей законопроект є одним з заворожених. Я його представляв у парламенті, напевно, разів 6 або 7. І просив депутатів, і вже якимось чином їм аргументував, що вони повинні це проголосувати. Закликав до їхньої совісті. Поки що нічого не працює», – зазначив Петренко.
Він запевнив, що Міністерство юстиції «спільно з правоохоронними органами буде завершувати розслідування, в рамках розслідування застосовувати класичну конфіскацію».
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас