Оголосили ціну iPhone 8 - Fast Company — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Оголосили ціну iPhone 8 - Fast Company

Фондовий ринок
2317
До свого 10-річчя Apple готує до випуску новий iPhone 8. Його кодове ім’я – iPhone X. Кажуть, він стане найдорожчим гаджетом – буде коштувати більше $1000. Вийде восени 2017 року.
Він буде мати 5,8-дюймовий OLED-екран, який, на відміну від своїх попередників з LCD-екранами, займатиме всю передню модель смартфона, і бездротову зарядку.
З чуток, Apple випустить три гаджета, люксовий iPhone 8 і дві молодші моделі з екранами 4,7 і 5,5 дюйма. Вони представлятимуть більш бюджетний варіант iPhone, повідомляє internetua, посилаючись на американський сайт Fast Company.
За словами джерела видання, Apple працює над тим, щоб повністю прибрати з iPhone кнопку Home, натомість перенести її на сенсорний дисплей. Також планується відмовитися від алюмінію в корпусі, який американський виробник використовує з 2012 року, а зробити задню частину скляною.
Крім того, новий смартфон оснастять великим об’ємом пам’яті, більш ємною батареєю і сканером райдужної оболонки ока. Це повинно поліпшити безпеку даних. Кажуть і про систему розпізнавання обличчя власника як додаткову опцію безпеки.
За матеріалами:
Газета по-Українськи
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас