На львівське сміття претендують 5 компаній — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На львівське сміття претендують 5 компаній

Світ
730
Голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка повідомив про конкуренцію п’яти компаній, які виявили бажання будувати комплекси з переробки відходів під Львовом. «П’ять компаній подали шість заявок на дві ділянки», – сказав голова Львівської ОДА на брифінгу.
Згідно з інформацією ЛьвОДА, на ділянку в Дрогобицькому районі подали заявки українські компанії «ІЕК» і «Гігаджоуль», а на ділянку в Миколаївському районі – ТОВ «Глассворк текнолоджи» (Чехія), ТОВ «Вейст менеджмент» (Польща) та українські фірми «Гігаджоуль» і «Інтернешенел трейдінг».
«Відкриття конвертів з пропозиціями фірм відбудеться 15 лютого, після чого конкурсна комісія проведе їх оцінку і визначить інвесторів, які будуть допущені до другого етапу конкурсу», – повідомив Синютка, уточнивши, що на другому етапі конкурсу інвесторам запропонують розробити і представити проектно-технічну документацію на будівництво комплексів з утилізації ТПВ.
Конкурс з вибору інвесторів на будівництво 3 комплексів з переробки ТПВ Львівська ОДА оголосила 10 грудня. Потенційним інвесторам запропонували 3 земельних ділянки – в Яворівському, Миколаївському та Дрогобицькому районах Львівської області.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас