Ще один сервіс таксі розпочав роботу в Одесі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ще один сервіс таксі розпочав роботу в Одесі

699
Сервіс “Яндекс.Таксі”, за допомогою якого можна викликати автомобіль в додатку для iOS і Android або на сайті, почав роботу в Одесі.
Відповідно до прес-релізу сервісу, замовлення автоматично передається найближчому водієві, тому таксі приїжджає через п’ять-десять хвилин.
“Технологія розподілу замовлень дозволяє зменшити не тільки час очікування. Водієві не доводиться їхати “порожнім” на інший кінець міста, він економить свій час і бензин, тому собівартість поїздки знижується. Завдяки цьому ми можемо запропонувати пасажирам доступні ціни”, – цитується в повідомленні керівник групи міжнародного розвитку “Яндекс.Таксі” Мушег Саакян.
Сервіс повідомляє, що подача таксі і перші два кілометри шляху коштують 14 грн, далі – 4,5 грн за км. Тривалість поїздки на вартість не впливає. Поїздка за місто обходиться трохи дорожче: кілометр шляху за межами Одеси коштує 6 грн. Якщо пасажир затримається більше ніж на п’ять хвилин, кожна наступна хвилина очікування буде коштувати 1,5 грн. Розплатитися за поїздку поки що можна тільки готівкою – оплата банківською картою з’явиться пізніше.
Зараз в Одесі до сервісу підключено 350 машин з 15 таксопарків-партнерів.
Одеса – четверте українське місто, в якому запустилось “Яндекс.Таксі”. В минулому році сервіс почав працювати в Києві, Харкові та Дніпрі. Крім України, сервісом можна користуватися ще в п’яти країнах – Вірменії, Білорусі, Грузії, Казахстані та Росії.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас