Працівникам ОПЗ пропонують роботу в Африці — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Працівникам ОПЗ пропонують роботу в Африці

Фондовий ринок
3643
Після зупинки Одеського припортового заводу фахівцям почали пропонувати роботу представники аналогічного хімічного підприємства з Алжиру (Африка).
Як пише видання, на контакт з фахівцями Одеського припортового заводу почали виходити представники аналогічного хімічного підприємства з Алжиру.
“Дзвонять особисто, зустрічаються через представників. Якщо зарплата на ОПЗ в середньому становить 300 доларів, то алжирці пропонують близько 2 тисяч доларів на місяць”, – йдеться в матеріалі.
Як наголошується, в Алжирі такий самий завод за технологією, який виробляє аміак і карбамід. Вимоги до фахівців: 8-10 років досвіду, профільна освіта, англійська на рівні мінімального розуміння.
За словами працівника ОПЗ і представника профкому підприємства Іллі Юрченка, для представників заводу в Алжирі наші фахівці – це дешева робоча сила.
Втім, як пише видання, багато фахівців вже працюють в Африці і розвивають її хімічну промисловість.
Крім того, як зазначає видання, іншим популярним напрямком, куди запрошують українських фахівців з ОПЗ, є Польща.
Як відомо, 30 грудня 2016 року “Одеський припортовий завод” прийняв рішення зупинити виробництво.
Як повідомлялося, Фонд державного майна після закінчення терміну подання не отримав жодної заявки на участь в конкурсі з продажу 99,567% ВАТ “Одеський припортовий завод”.
Раніше джерело, близьке до керівництва Фонду державного майна, повідомило, що готується план згортання приватизації ОПЗ.
За матеріалами:
Радіо Свобода
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас