В ООН підрахували, скільки коштуватимуть світу сирійські біженці — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В ООН підрахували, скільки коштуватимуть світу сирійські біженці

Світ
368
У бюджеті міжнародної гуманітарної конференції ООН із Сирії не вистачає коштів для підтримки сирійських біженців.
Профільні агентства ООН і неурядові організації заявили про необхідність додаткових 4,6 мільярда доларів понад витратами, запланованими на 2017-2018 роки.
“Фінансування необхідне для продовження життєво важливої ​​діяльності з допомоги зростаючим потребам біженців з Сирії і громад, що приймають їх в сусідніх з нею країнах”, – повідомили в оргкомітеті міжнародної гуманітарної конференції ООН із Сирії.
Представники ООН та неурядових організацій відзначили, що мова йде про 4,6 мільярда доларів. Ця сума додасться до вже затверджених витрат на 2017-2018 роки в розмірі 3,4 млрд доларів. Таким чином, в разі затвердження загальні витрати на утримання сирійських біженців досягнуть восьми мільярдів доларів.
Ці кошти в рамках регіонального плану йдуть на забезпечення потреб 13,5 мільйона сирійських біженців. З цього числа близько 6,3 мільйона людей перебувають в статусі внутрішньо переміщених осіб, а близько 3,9 мільйона проживають у важкодоступних районах.
Крім того, фінансову підтримку отримують ті, хто розміщує у себе вимушених переселенців в Туреччині, Лівані, Йорданії, Іраку та Єгипті.
За матеріалами:
ІТАР-ТАСС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас