ПриватБанк завершує узгодження договору про аудит з EY, - Дубровін — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ПриватБанк завершує узгодження договору про аудит з EY, - Дубровін

Фондовий ринок
361
ПриватБанк (Дніпро) завершує узгодження договору з міжнародною компанією EY про проведення комплексного аудиту фінансової звітності та діяльності банку, повідомив перший заступник голови правління ПриватБанку Олександр Дубровін.
“Наглядова рада банку вибрав його аудитором EY. Зараз ми документально підтверджуємо це рішення ради банку, щоб аудитори змогли в максимально короткі терміни розпочати свою роботу” – сказав він.
Як повідомлялося, Кабінет міністрів за пропозицією Нацбанку України (НБУ) і акціонерів ПриватБанку 18 грудня ухвалив рішення про націоналізацію фінустанови.
20 грудня новим головою правління банку був призначений екс-міністр фінансів України Олександр Шлапак.
23 грудня голова Міністерства фінансів Олександр Данилюк представив новий склад наглядової ради націоналізованого ПриватБанку, в яку увійшли керуючий директор Європейського банку реконструкції і розвитку (ЄБРР) в країнах Східної Європи і Кавказу Франсіс Маліж, керуючий директор Apollo Global Management Андреа Монета, член ради директорів ЄБРР від України і екс-заступник міністра фінансів Артем Шевальов, запропонований Світовим Банком фінансист Стівен Силіг, інвестбанкір і уповноважений з перспективних проектів НАК “Нафтогаз України” Сергій Олексієнко, представник Міжнародного валютного фонду Енгін Акчакоча.
Наглядова рада на першому засіданні 17 січня обрала своїм головою Енгіна Акчакочу. Крім того, наглядова рада обрала незалежного аудитора для підтвердження щорічної звітності банку.
Раніше аудитором банку виступав український офіс міжнародної аудиторської компанії PricewaterhouseCoopers (PwC). НБУ цього тижня заявляв про некоректну оцінку компанією реальної вартості застав у ПриватБанку
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас