Нові самоскиди Renault приїхали будувати українські дороги (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нові самоскиди Renault приїхали будувати українські дороги (фото)

Технології&Авто
8152
В Україну поставили 7 нових самоскидів Renault Trucks серії К 6х4. Автомобілі «допомагатимуть» будувати дороги в Києві, ділянки на трасі Одеса-Рені, а також на Полтавській трасі і в районі Кременчука.
Renault Trucks До серії оснащуються не тільки 11-літровим, але і більш потужним, 13-літровим дизельним двигуном на 440 к. с. Такий мотор, що дозволяє автомобілю бути ефективним не тільки на трасі, але і в більш складних умовах – на бездоріжжі або на будівельному майданчику.
Для України була обрана комплектація Renault серії K з колісною формулою 6х4, посиленими задніми мостами, підвіскою коліс Xtrem на 4-пластинчатих параболічних ресорах, розрахованих на навантаження в 38 т. А передня підвіска – на 3-пластинчатих параболічних ресорах – оснащена більш потужним стабілізатором. Крім того, вантажівки отримали раму з посиленими по всій довжині лонжеронами.
Самоскиди укомплектовані спальною кабіною для комфортного нічлігу водія, що дозволяє використовувати їх в далеких поїздках. Також встановлений клімат-контроль і автономний підігрівач. Всередині багато речових відсіків, якісна аудіосистема.
Нові самоскиди Renault приїхали будувати українські дороги (фото)
Вантажівки Renault мають кузов з корисним об’ємом 17 куб м. А за перевезення щебеню, приміром, її вантажопідйомність може досягати 30 т. Кузов має посилену конструкцію: товщина днища становить 8 мм, а стінок – 6 мм. Застосований надміцний тент, що витримує температуру до 200 градусів.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас