Що найчастіше купують українці в інтернеті - інфографіка — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Що найчастіше купують українці в інтернеті - інфографіка

Особисті фінанси
4534
Протягом року в інтернеті найбільше замовляли сукні. До трійки найпопулярніших товарів в інтернеті увійшли також чохли для телефонів та дисплеї. Про це розповів директор з розвитку групи компаній EVO Денис Горовий.
“Кожен другий проданий товар в категорії одягу і взуття – вітчизняного виробника. Середній чек покупок української продукції виявився на 27% меншим, ніж на імпортні товари. Він склав 344 гривні”, – розповідає Денис Горовий.
Що найчастіше купують українці в інтернеті - інфографіка
“Протягом року збільшилася кількість підприємців, які почали продавати в інтернеті. Тільки на майданчик Prom.ua за цей рік прийшли 111 тисяч новачків. Кількість тих, хто продовжує займатися електронною комерцією більше трьох років, також продовжує зростати – сьогодні цей показник на 45 тисяч більший, ніж торік”, – коментує експерт.
Активно збільшувалися інтернет-продажі продуктів харчування і напоїв. Їх купили по всесвітній мережі вдвічі більше, ніж торік. За словами Горового, в наступному році ця категорія товарів має всі шанси увійти в топ найпопулярніших товарів в інтернеті.
За матеріалами:
Газета по-Українськи
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас