Galaxy S8 отримає безрамковий дисплей (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Galaxy S8 отримає безрамковий дисплей (фото)

Фондовий ринок
3201
Агентству Bloomberg стали відомі деякі особливості смартфона Samsung Galaxy S8, який буде випущений навесні наступного року. Після провалу Galaxy Note 7 південнокорейська компанія вирішила не поспішати з виходом нового флагманського пристрою.
Як повідомляє видання з посиланням на знайомі з ситуацією джерела, всю лицьову частину Galaxy S8 займе безрамковий OLED-дисплей. Фізична кнопка, яка традиційно була присутня у всіх поколіннях Galaxy S, буде замінена на віртуальну в нижній частині апарата.
Galaxy S8 отримає безрамковий дисплей (фото)
Нові смартфони Samsung також обзаведуться модернізованим цифровим помічником, що використовуватиметься для голосового набору і відправлення текстових повідомлень, виклику абонента з адресної книги, створення нагадувань в календарі та ін. Крім того, виробник подумував про використання подвійної камери, але відмовився від цієї ідеї через високі виробничі витрати.
Що стосується термінів виходу Galaxy S8, то співрозмовники Bloomberg називають березень 2017 року, але додають, що реліз може бути відкладено до квітня, бо Samsung стала ретельніше тестувати пристрої після відкликання вибухонебезпечних Galaxy Note 7.
Раніше стало відомо про те, що Galaxy S8 позбудеться не тільки фізичної «домашньої» кнопки, але і 3,5-мм аудіороз’єму для навушників. Його функції буде виконувати порт USB Type-C.
За матеріалами:
bloomberg.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас