Трамп повідомив плани на перші сто днів президентства — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Трамп повідомив плани на перші сто днів президентства

Світ
2268
Обраний президент США Дональд Трамп випустив відеозвернення, в якому розповів про свої плани на перші сто днів перебування в Білому домі.
У виступі він повідав, що перехідна команда ефективно працює над тим, щоб реалізувати головний слоган його передвиборної програми – зробити Америку знову великою. При цьому головною метою Трамп назвав створення робочих місць для американських трудящих і турботу про їхній добробут.
Мільярдер пояснив, що його команда вже розробила низку указів, які він має намір затвердити в перший же день свого президентства.
Першим Трамп назвав указ про початок процедури виходу з угоди про Транстихоокеанське партнерство. “Я збираюся випустити повідомлення про намір вийти з Транстихоокеанского партнерства, потенційної катастрофи для нашої країни. Замість цього ми будемо вести переговори про чесні двосторонні торговельні угоди, які повернуть робочі місця і виробництво назад в Америку”, – заявив Трамп.
Крім того, він пообіцяв відразу ж почати розробку плану забезпечення кібербезпеки. “Я попрошу Пентагон і голову комітету начальників штабів ЗС США розробити докладний план для захисту життєво важливої інфраструктури США від кібератак і всіх інших видів атак”, – сказав він.
Республіканець також сказав, що скасує обмеження на виробництво вуглеводнів, включаючи шельфові родовища. “Я скасую обмеження, що вбивають робочі місця, в галузі виробництва енергії в Америці, включаючи енергоресурси на шельфі і вугілля, створивши мільйони високооплачуваних робочих місць. Це те, чого ми прагнемо, те, чого ми чекаємо”, – пообіцяв Трамп.
У сфері боротьби з нелегальною міграцією обраний президент пообіцяв, що вимагатиме розслідування всіх порушень візового режиму з боку мігрантів. Він пообіцяв надати Міністерству праці вказівку розслідувати всі порушення візових програм, які погіршують ситуацію на ринку праці для американців.
Трамп має намір ввести правило, за яким при встановленні урядом нової регулюючої норми повинні скасовуватися дві старі. Для чиновників адміністрації буде введено п’ятирічну заборону на лобізм у США і довічну – на лобізм в інтересах іноземних держав.
Він уточнив, що це лише невелика частина тих кроків, які будуть зроблені для “реформи Вашингтона” і відновлення середнього класу країни.
Більша частина планів на перші сто днів президентства вже була озвучена Трампом під час передвиборної кампанії, однак на цей раз він говорив тільки про укази президента, не торкнувшись кроків, які потребуватимуть проведення законопроектів через парламент.
За матеріалами:
lb.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас