Впали ціни на продаж землі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Впали ціни на продаж землі

Особисті фінанси
2802
Українці активно почали скуповувати землю. Але ціни на цей продукт впали через заборону продавати земельні ділянки. Якщо раніше ціна сотки на Київщині була $1852 то тепер $1810.
Про це розповів спеціаліст департаменту маркетингу консалтингової компанії VS Development Сергій Костецький
“Люди розчарувались в ідеї придбання квартири в новобудові і не мають коштів для купівлі будинку, багато йдуть альтернативним шляхом і купують землю,- сказав Костецький виданню “Сегодня”. – Покупка землі є практично безпрограшною інвестицією, якщо дивитися в довгостроковій перспективі”.
Президент Земельної Спілки України Андрій Кошиль зазначає, що люди шукають варіанти покупки землі і дешевого будівництва.
“Це досить актуальна тема. Продавці нарешті відчули глибину кризи і почали знижувати ціни на землю. Якщо раніше всі відштовхувалися від витрат на отримання землі, зміну призначення тощо, то сьогодні продавці вже розуміють, що неможливо орієнтуватися на 2007-2008 роки, — підкреслює експерт. В результаті навіть у столиці можна знайти землю, починаючи від $1,5—2 тис. за сотку. Не так важлива ціна сотки, скільки те, скільки треба віддати за об’єкт. Буває, що в хорошому місці беруть буквально пару соток і платять умовно за дві з гаком тисячі за сотку. І отримують місце, де можна поставити невеликий будинок, аналог квартири. І це масова ситуація”, — говорить Андрій Кошиль.
За матеріалами:
Газета по-Українськи
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас