Польща виділить Україні 68 мільйонів євро кредиту на ремонт доріг — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Польща виділить Україні 68 мільйонів євро кредиту на ремонт доріг

Казна та Політика
384
Польща виділить 68 млн євро кредиту на проведення капітального ремонту близько 175 км на шести прикордонних автомобільних дорогах Західної України.
Про це повідомляє прес-служба Державного агентства автомобільних доріг України (Укравтодор).
За даними Укравтодору, 10 листопада 2016 року під час дводенної місії представників Міністерства інфраструктури Польщі в Україні було вирішено провести капітальний ремонт близько 175 кілометрів на 6 українських прикордонних дорогах.
Відповідне рішення було внесено у протокол українсько-польської Робочої групи з питань транспорту, яка була підписана заступником міністра інфраструктури і будівництва Республіки Польща Єжи Шмітом і заступником міністра інфраструктури України Юрієм Лавренюком.
Повідомляється, що на капітальний ремонт українських прикордонних автодоріг з польського кредиту буде направлено 68 мільйонів євро.
Нагадаємо, у вересні 2015 року Україна і Польща уклали міжурядову угоду про надання кредиту у розмірі 100 млн. євро на покращення прикордонних доріг та митного сполучення.
На початку жовтня 2016 року Верховна Рада прийняла відповідний закон, яким розподілила кредит Республіки Польща таким чином: 68 мільйонів євро на ремонт доріг, 25 мільйонів євро для Державної фіскальної служби і митниці і 7 мільйонів для Державної прикордонної служби.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас