ЄБРР має намір виділити кредит 8,6 млн євро на будівництво вітряної електростанції — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ЄБРР має намір виділити кредит 8,6 млн євро на будівництво вітряної електростанції

Кредит&Депозит
423
Європейський банк реконструкції і розвитку (ЄБРР) має намір виділити кредит в розмірі 8,6 млн євро для фінансування будівництва вітряної електростанції біля Старого Самбора (Львівська область).
Про це йдеться в повідомленні банку.
ЄБРР здійснює мобілізацію ресурсів для створення та експлуатації нової вітроелектростанції, розташованої поблизу міста Старий Самбір Львівської області.
Вітрова станція “Карпатська”, що має встановлену потужність в 20,7 МВт, буде експлуатувати 6 вітряних турбін, покращуючи енергопостачання регіону.
Пакет фінансування в сумі 23,1 млн євро, організований банком, включає в себе 8,6 млн євро від ЄБРР, 4 млн євро – від Фонду чистих технологій (CTF), кредит першої черги в розмірі 5,5 млн євро від Інвестиційного фонду для країн, що розвиваються (IFU), а також кредит першої черги в розмірі 5 млн євро від Екологічної фінансової корпорації Північної Європи (НЕФКО).
Підтримка проекту надається через Фонд кредитування стійкої енергетики України банку (USELF), мета якого – надання фінансування приватним місцевим підприємствам, готовим вкладати кошти в невеликі проекти використання відновлюваних джерел енергії в Україні.
Впровадження USELF підтримується за рахунок коштів технічного співробітництва, наданих Глобальним екологічним фондом (ГЕФ), Швецією та Японією.
ЄБРР узяв на себе зобов’язання з надання сукупної суми майже в 12 млрд євро для 369 проектів, реалізованих від початку його діяльності в країні.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас