LinkedIn анонсував редизайн десктопної версії сайту — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

LinkedIn анонсував редизайн десктопної версії сайту

Технології&Авто
368
Соціальна мережа для професіоналів LinkedIn анонсувала масштабний редизайн десктопної версії сервісу, повідомляє searchengines.ru.
“Майбутній редизайн покликаний привести десктопну версію соцмережі у відповідність з мобільною. У компанії також сподіваються спонукати користувачів проводити більше часу на платформі”, – зазначає видання.
Одним з основних нововведень стане більш динамічна новинна стрічка, яка буде включати в себе більше публікацій від інфлюенсерів (агентів впливу – ред.), а також новини, що відбираються командою редакторів LinkedIn.
Крім того, в ній буде показуватися більше рекомендованих користувачів, з якими можна встановити контакт. Ще одним нововведенням стане поява чат-ботів, які полегшать користувачам організацію зустрічей і виконання інших завдань.
Крім того, соцмережа анонсувала запуск нового сайту LinkedIn Learning, який являє собою освітній портал, орієнтований як на окремих користувачів, так і на компанії. Навчальні курси здебільшого засновані на контенті порталу Lynda.com, який компанія придбала в минулому році.
На даний момент сайт доступний для власників преміум-акаунтів в соцмережі. Нагадаємо, LinkedIn збільшила збитки майже вдвічі в II кварталі.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас