Найважливіші цифри і цитати четверга, 1 вересня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Найважливіші цифри і цитати четверга, 1 вересня

814
Найважливіші цифри і цитати четверга, 1 вересня:
  • Найбільший виробник соняшникової олії продовжив кредит на $300 млн
  • Китай розпочне виробництво літаків “Мрія” в 2019 році
  • Українці зможуть оформити субсидію за 12 хвилин – Мінсоцполітики
  • Фіскальна служба одягне своїх співробітників в форму за $500 (фото)
*Кубів висловив думку щодо курсу валют *
“Щодо курсу … він працює в межах визначеного раніше коридору і показників бюджету 2016 року… Ми сьогодні говоримо про плаваючий курс, фактори впливу щодня аналізуються, і це абсолютно входить у впроваджену макрооценку”, – сказав він.
*Насіров повідомив, скільки планує зібрати податків у 2017 *
“Збільшення (сплати податків і зборів) буде обов’язково, це близько 640-650 млрд гривень. Це збір Державної фіскальної служби”, – сказав він.
Відстрочення співпраці з МВФ психологічно впливає на попит на валюту- valyutu-nbu, – НБУ
“Девальваційний тиск на гривню посилився головним чином через загострення ситуації навколо Криму і на сході країни та сезонне зростання попиту на готівку в іноземній валюті. Також психологічний тиск на попит на валюту спричинило відстрочення отримання офіційного зовнішнього фінансування”, – вважають в Нацбанку.
Євросоюз не може впоратися з нинішніми кризами, – спікер Сейму Польщі
“Ми не хочемо будувати стіни, які знову будуть ділити Центрально-Східну Європу… ЄС, а також вся Європа, переживає найбільшу кризу з початку свого створення, в результаті якої швидко зростає міжнародна напруженість. ЄС не може впоратися із тим, що загрожує європейській солідарності”, – сказав він.
Білоус повідомив, скільки держпідприємств перебувають в стадії ліквідації
“За статистикою можу сказати, що 3,5 тис. державних підприємств є сьогодні, з них 1700 в стадії ліквідації і банкрутства, тобто це не живі підприємства, їх потрібно викреслити зі списку і реєстру. 1,5 тисячі підприємств ми попередньо оцінили для приватизації, і сьогодні ми тільки 320 з них додали. Ще 40 або 44 – до списку, який сьогодні заборонений до приватизації парламентом, того списку, який ми хочемо, щоб парламент розморозив для приватизації”- зазначив Білоус.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас