В Instagram тепер можна збільшувати фото і відео — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Instagram тепер можна збільшувати фото і відео

Технології&Авто
656
Популярна соціальна мережа Instagram запустила нову функцію – можливість збільшувати фото і відео простим «щипком». Про це йдеться на офіційному сайті сервісу.
«Ви можете збільшувати фото і відео в своїй стрічці, в інших профілях і у вкладці Explore. За останні шість місяців ви побачили безліч цікавих змін в Instagram, починаючи з нового логотипу, більш тривалих відео і закінчуючи «Історіями» – новим способом ділитися чимось цікавим кожен день. І ми як і раніше прагнемо продовжувати робити Instagram кращим».
Instagram нарешті починає виступати як платформа для серйозних мобільних фотографів. У цьому плані масштабування дозволяє більш детально розглянути фотографії. Проте, Instagram досі не підтримує режим пейзажу для пейзажних знімків. І тепер, коли можна збільшити знімок, з’явилася необхідність у збільшенні та максимальній роздільній здатності фотографій – зрештою в сучасних смартфонах вже QHD роздільна здатність. Звісно, в Instagram більш зацікавлені в залученні аудиторії, ніж естетичною чи технічною стороною контенту, тому на перший план виходить реалізація таких нововведень, як «Історії».
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас