Мінсоцполітики повідомило, скільки сімей звернулося за субсидіями — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мінсоцполітики повідомило, скільки сімей звернулося за субсидіями

Особисті фінанси
440
В Україні проблем з призначенням субсидій на житлово-комунальні послуги для громадян у 2016 – 2017 рр. не передбачається, – сказано в повідомленні прес-служби Мінсоцполітики.
«Жодних проблем з призначенням субсидій на 2016/2017 роки у органів соціального захисту не буде. Субсидії громадянам будуть призначатися своєчасно, в повному обсязі, відповідно до вимог чинного законодавства», – заявили в міністерстві.
У повідомленні підкреслюється, що станом на 31 серпня цього року за субсидіями на житлово-комунальні послуги в органи соціального захисту населення вже звернулося майже 6 млн домогосподарств. У Мінсоцполітики також уточнюють, що домогосподарствам не потрібно буде з початком опалювального сезону повторно звертатися за призначенням субсидії на житлово-комунальні послуги – «ця допомога їм буде призначена автоматично».
«Насправді, протягом опалювального сезону 2016/2017 років, за прогнозними розрахунками Мінсоцполітики, за призначенням субсидії на житлово-комунальні послуги можуть звернутися не 9 млн, а 3 млн домогосподарств, тому що саме така кількість звернень була оброблена органами соцзахисту населення в протягом попереднього опалювального сезону 2015/2016 рр.», – уточнюється в повідомленні.
Раніше в Мінсоцполітики повідомляли, що на субсидії з держбюджету планується виділення 45 млрд грн.
За матеріалами:
Hubs
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас