"Дніпропетровськгаз" розпочав тендерні закупівлі через систему ProZorro — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Дніпропетровськгаз" розпочав тендерні закупівлі через систему ProZorro

Казна та Політика
198
ПАТ “Дніпропетровськгаз” в серпні розпочало проведення тендерних закупівель через систему електронних закупівель ProZorro. Про це повідомляє прес-служба компанії.
“Ми не раз стикалися з непростим завданням пошуку сумлінного постачальника якісних товарів або послуг. І складність полягала в тому, щоб визначити, хто запропонує найвигідніші умови постачань, – розповідає фінансовий директор ПАТ “Дніпропетровськгаз” Ганна Улько. – Переваги роботи в системі ProZorro для нас як замовника у вирішенні цього питання цілком очевидні: ми отримаємо кращий вибір продукції і послуг за критерієм ціна-якість, а наші постачальники отримають прозорі правила гри і зможуть перемагати в чесній конкурентній боротьбі”.
Для проведення торгів в системі ProZorro ПАТ “Дніпропетровськгаз” обрало електронний торговельний майданчик Е-Тендер.
“Система ProZorro для нас нова, і спочатку необхідно її освоїти, щоб уникнути можливих збоїв або помилок. На першому етапі ми використаємо систему для придбання товарів зі стандартною специфікацією, – коментує в. о. начальника управління матеріально-технічного забезпечення Андрій Баранецький. – Наша компанія вже провела тендер із закупівлі паперу. Економія на одній такій операції становила 6%”.
У наступному тендері ПАТ “Дніпропетровськгаз” закупить витратні матеріали для оргтехніки.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас