Порошенко відзначив успішний досвід реалізації інвестиційного потенціалу "Азовсталі" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Порошенко відзначив успішний досвід реалізації інвестиційного потенціалу "Азовсталі"

Казна та Політика
292
Президент України Петро Порошенко відвідав металургійний комбінат “Азовсталь” та ознайомився з роботою доменної печі №4, капітальний ремонт якої почався вже через тиждень після того, як бойовики покинули місто.
Як повідомила прес-служба президента України, П.Порошенко під час робочої поїздки в Маріуполь ознайомився з роботою доменної печі №4 і зазначив, що після капремонту піч стала більш ефективною і відповідає всім екологічним стандартам.
Президент відзначив успішний досвід реалізації інвестиційного потенціалу “Азовсталь”, підкресливши необхідність модернізації української промисловості.
“Вітчизняні та іноземні інвестори своєю гривнею, доларом та євро голосують за українське майбутнє”, – сказав він на зустрічі з трудовим колективом металургійного комбінату.
П.Порошенко нагадав, що підприємство “Азовсталь” зіткнулося з труднощами в роботі у зв’язку зы збройним конфліктом на Донбасі – зруйнована логістика, відсутність своєчасних поставок сировини.
За словами глави Української держави, інвестиції дозволять підвищити соціальні стандарти, в тому числі забезпечити нові робочі місця.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас