"Укртелеком" вивчає попит на продаж своєї нерухомості на суму понад 1 млрд грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Укртелеком" вивчає попит на продаж своєї нерухомості на суму понад 1 млрд грн

Казна та Політика
424
ПАТ “Укртелеком” виставив на продаж об’єкти нерухомості на загальну суму 194 млн грн, а також вивчає попит на продаж нерухомості початковою вартістю близько 1,1 млрд грн, повідомив директор з корпоративних комунікацій “Укртелекому” Михайло Шуранов.
“Станом на 16 серпня 2016 року загальна стартова вартість виставленої на продаж нерухомості становить 194 млн грн, а сумарна вартість нерухомості, на яку вивчається попит, дорівнює 1,1 млрд грн”, – сказав він в коментарі агентству “Інтерфакс-Україна” в середу.
Компанія також планує здати в оренду близько 440 об’єктів нерухомості по всій Україні.
В “Укртелекомі” підкреслюють, що на сьогодні вивчається попит на будівлі, в яких розміщені автоматичні телефонні станції, які потенційно можуть бути вивільнені в зв’язку з модернізацією мережі “Укртелекому”.
Згідно з фінансовим звітом ПАТ, станом на кінець другого квартал 2016 року загальна сума його зобов’язань становить близько 2,4 млрд грн, з них 599 млн грн короткотермінових банківських кредитів, термін погашення яких закінчується 17 вересня 2016 року.
Як повідомлялося, “Укртелеком” в січні-червні 2016 року отримав чистий прибуток у розмірі 178 млн грн, що на 26% більше, ніж за аналогічний період 2015 року.
Також зазначалося, що “Укртелеком” планує до кінця 2016 року за допомогою кредитної лінії China Development Bank вкласти в програму модернізації своєї фіксованої телекомунікаційної мережі до $ 50 млн.
“Укртелеком” є найбільшим оператором фіксованого зв’язку в країні, просуває мобільний зв’язок у стандарті 3G.
Кінцевим власником “Укртелекому” є група “СКМ” бізнесмена Ріната Ахметова.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас