Google стане гідом по Літніх олімпійських іграх 2016 року — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Google стане гідом по Літніх олімпійських іграх 2016 року

Світ
276
Літні олімпійські ігри 2016 року вже на порозі – вони триватимуть з 5 до 21 серпня в Ріо-де-Жанейро. Корпорація Google, як і багато інших компаній зі світовим ім’ям, вирішила не обминати цю грандіозну подію – в цьому році вона допомагатиме користувачам шукати контент та інформацію про спортивні заходи через свій пошуковик, YouTube, Google Maps і Google Trends.
Пошук Google включатиме в себе розклад заходів, лічильник медалей та інформацію про спортсменів – все це буде відображатися просто в результатах пошуку. У деяких країнах також будуть доступні розклади телепередач, пов’язаних з Олімпійськими іграми. Власники мобільних пристроїв на базі iOS і Android зможуть отримувати через пошук повідомлення про найважливіші події та нові медалі. Google Trends, у свою чергу, зможе показувати найпопулярніші пошукові запити з Олімпійських ігор.
Відеосервіс YouTube оголосив про партнерство з низкою мовних компаній в більш ніж 60 країнах світу. Це дасть змогу переглядати трансляції цих каналів в YouTube чи безпосередньо через пошук Google. Ба більше, 15 найпопулярніших авторів відеороликів, зокрема Ліза Коші (Liza Koshy) і Бен Браун (Ben Brown), вирушать у Ріо-де-Жанейро, щоб робити там трансляції із заходів і фільмувати 360-градусні ролики.
Нарешті, Google Maps дасть змогу в деталях досліджувати Бразилію. Ця можливість не є для сервісу чимось кардинально новим, проте компанія постаралася організувати все таким чином, щоб користувачі могли в найдрібніших деталях розглянути «місця, де писатимуть історію найталановитіші спортсмени світу». Загалом, Google сподівається стати для своїх користувачів повноцінним гідом по Літніх олімпійських іграх 2016 року.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас