Суд зняв арешт із рахунків однієї з компаній Злочевського — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Суд зняв арешт із рахунків однієї з компаній Злочевського

Кримінал
136
Апеляційний суд Києва зняв арешт із рахунків однієї з компаній газовидобувного холдингу Burisma колишнього міністра екології та природних ресурсів Миколи Злочевського.
Ця ухвала від 25 липня щодо компанії “Парі” оприлюднена в Єдиному реєстрі судових рішень.
“Апеляційну скаргу представника товариства з обмеженою відповідальністю “Парі” – адвоката Бєлова А. Г. – задовольнити. Ухвалу слідчого судді Печерського районного суду Києва – скасувати. Ухвала апеляційного суду Києва оскарженню не підлягає”, – йдеться в судовому рішенні.
Колегія суддів на чолі з Іваном Рибаком дійшла висновку, що Печерський суд наклав арешт на грошові кошти та цінні папери ТОВ “Парі” без достатніх доказів того, що ці гроші є предметом злочину, могли бути здобуті протиправним шляхом і можуть стати предметом спеціальної конфіскації.
Нагадаємо, 1 липня під арешт потрапили рахунки ТОВ “Енерго-сервісна компанія” Еско-Північ”, ТОВ “Парі”, ТОВ “Перша українська газонафтова компанія”.
Раніше в Держреєстрі судових рішень також були оприлюднені три ухвали Печерського суду від 1 липня про накладення арешту на 20 свердловин “Еско-Півночі”, 12 свердловин “Першої української нафтогазової компанії” і 14 свердловин компанії “Парі”.
Микола Злочевський обіймав посаду міністра екології з 2 липня 2010 до 20 квітня 2012 року в уряді Миколи Азарова. У на початку 2015 року екс-міністра оголосили в розшук за підозрою в незаконному збагаченні.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас