ФГВФО виставив на продаж кредит із заставою заводу з виробництва трубопровідної арматури в Івано-Франківську — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ФГВФО виставив на продаж кредит із заставою заводу з виробництва трубопровідної арматури в Івано-Франківську

Кредит&Депозит
345
Фонд гарантування вкладів фізичних осіб виставляє на продаж права вимоги за кредитом, забезпеченням за яким виступає майновий комплекс підприємства з виробництва трубопровідної арматури, розташований у Івано-Франківську. Кредит було видано “Брокбізнесбанком”.
Сумарна заборгованість за договором сягнула 241,81 млн грн. При цьому компанія-позичальник веде активну господарську діяльність у сфері виробництва кранів, клапанів та арматури.
У забезпечення за кредитом передано нерухомість, обладнання, готову продукцію та майнові права.
Так, у заставі банку знаходиться приміщення цілісного майнового комплексу з виробництва трубопровідної арматури, зокрема, деревообробний цех, склад-ангар, побутовий комплекс. Сумарна площа будівель, що розміщуються в Івано-Франківську, – 51 920 м2. Разом із нерухомістю у забезпечення за кредитом передано земельну ділянку площею у 19,29 га, на якій розміщені дані споруди.
Крім того, забезпеченням за кредитом виступають лікувально-оздоровчий комплекс (площею 511,8 м2) у Івано-Франківську та база відпочинку (площею 186,8 м2) у с. Яблуниця Івано-Франківської області.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас