Суд підтвердив правомірність рішення НКЦПФР про зупинення торгівлі цінними паперами Київського заводу газового обладнання — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Суд підтвердив правомірність рішення НКЦПФР про зупинення торгівлі цінними паперами Київського заводу газового обладнання

Фондовий ринок
102
Окружний адміністративний суд міста Києва підтвердив правомірність рішення Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку про зупинення торгівлі цінними паперами Київського заводу газового обладнання та приладів.
Про це йдеться в повідомленні регулятора.
25 липня Окружний адміністративний суд міста Києва, розглянувши в порядку письмового провадження справу за позовом Київського заводу газового устаткування та приладів, ухвалив рішення відмовити повністю в задоволенні адміністративного позову.
Рішення НКЦПФР від 16 квітня 2015 року про припинення торгівлі цінними паперами заводу на будь-якій фондовій біржі визнано правомірним.
Також, згідно з рішенням суду, правомірним є рішення НКЦПФР від 12 червня 2015 року про виявлення щодо заводу ознак фіктивності та включення його до переліку емітентів, що мають ознаки фіктивності.
Як повідомляли ЗМІ, Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку оштрафувала 13 компаній на 2,3 млн гривень за маніпулювання цінами на фондових біржах з початку 2016 року.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас