Ще одна область відзвітувала про готовність до опалювального сезону — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ще одна область відзвітувала про готовність до опалювального сезону

Енергетика
394
У Дніпропетровській області 62% котелень, житлових будинків, дитячих садків, шкіл, лікарень і тепломереж готові до опалювального сезону, а повністю підготовку до опалювального сезону в регіоні буде завершено до 1 вересня, повідомив голова облдержадміністрації (ОДА) Валентин Резніченко.
За його словами, повністю готові до морозів більше 9,5 тис. багатоповерхівок. Всього заплановано перевірити 15,5 тис. житлових будинків. Фахівці оцінили й стан 934 котелень, провели необхідні роботи. Вони готові до початку опалювального сезону. У планах – перевірка ще близько 550 котелень.
“До 1 вересня підготовка до опалювального сезону в Дніпропетровській області має завершитися. Паспорти готовності потрібно підписати до 1 жовтня. Керівники районів і міст області повинні відповідально поставитися до цього процесу. Важливо підготувати все як слід, щоб подати тепло в будинки, школи і лікарні відразу, коли буде така потреба”, – сказав В. Резніченко.
Комунальники регіону вже промили більше половини систем централізованого опалення, підготували до роботи взимку більшість мереж комунальних установ області.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас