У суді зійшлися Новоросія і незламна Україна - Луценко про арешт Єфремова — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У суді зійшлися Новоросія і незламна Україна - Луценко про арешт Єфремова

Кримінал
2137
Генеральний прокурор України Юрій Луценко відреагував на затримання екс-регіонала Олександра Єфремова.
Власний коментар він опублікував на сторінці Facebook.
За його словами, в суді «зібралося дві сторони: проімперська Новоросія, замішана на крадених мільйонах і крові своїх співвітчизників, і обпалена війною, але незламна Україна».
Він зазначив, що в суді зустрілися «луганчанин екс-керівник фракції» ПР «Єфремов і луганчани-прокурори Андрєєв і Захаров».
Протиставляючи Єфремова і прокурорів, Луценко порівнює: «Він підозрюється в сприянні тим, хто вбивав і грабував рідну країну. Вони – пішли добровольцями в українську армію, а тепер воюють із внутрішнім ворогом».
За його словами, «рішення суду показало одужання України». Окремо генпрокурор висловив подяку за підтримку законного рішення.
Як писали «Коментарі», Єфремова затримали 30 липня в аеропорту «Бориспіль», звідки він, за даними ГПУ, намагався вилетіти до Відня. Генпрокурор Юрій Луценко заявив, що Єфремов підозрюється в скоєнні умисних дій з метою зміни меж України, причетності до створення терористичної організації «ЛНР» і заволодінні майном «Луганськвугілля».
1 серпня Печерський районний суд Києва обрав Єфремову запобіжний захід у вигляді утримання під вартою до 28 вересня 2016 року.
За матеріалами:
5 канал
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас