Компанія Порошенка подала до суду на владу Києва (документ) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Компанія Порошенка подала до суду на владу Києва (документ)

Фондовий ринок
1163
В Окружному адміністративному суді Києва сьогодні відбудеться судове слухання за позовом ДП “Родзинка” до КП “Благоустрій” і Департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища Київської міської державної адміністрації. Це випливає з рішення судді ОАС Володимира Келеберди, наявного в розпорядженні РБК-Україна.
Компанія Порошенка подала до суду на владу Києва (документ)
З проханням відкрити адміністративне провадження ДП “Родзинка” звернулося 12 липня, і відповідне рішення суд ухвалив у найкоротші терміни, призначивши засідання на 2 серпня.
Як стало відомо, дочірнє підприємство “Родзинка”, що керує мережею крамниць кондитерської фабрики Roshen, опротестовує законність знесення свого магазину в районі столичної станції метро “Святошин”.
Відповідно до виписки з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських об’єднань (копію має РБК-Україна), засновником ДП “Родзинка” є ТОВ “Центрально-Європейська кондитерська компанія”, кінцевим бенефіціаром якої є президент України Петро Порошенко.
Нагадаємо, один з магазинів мережі Roshen був ліквідований 5 липня цього року співробітниками столичних комунальних служб. Участь у демонтажі брали близько 100 представників КП “Київблагоустрій”.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас