На продаж виставлено кредит одного з найбільших в Україні дистриб’юторів насіння, засобів захисту рослин, міндобрив та с/г техніки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На продаж виставлено кредит одного з найбільших в Україні дистриб’юторів насіння, засобів захисту рослин, міндобрив та с/г техніки

Кредит&Депозит
1039
Фонд гарантування вкладів фізичних осіб виставляє на продаж права вимоги за кредитом юридичної особи, виданим ПАТ «Банк Національний кредит».
Попри те що компанія-позичальник веде активну господарську діяльність і входить до потужної бізнес-групи, заборгованість за кредитом сягнула 30,03 млн грн. Обслуговування договору припинилось лише після визнання банку неплатоспроможним.
Сьогодні компанія-позичальник успішно працює на ринку: є дистриб’ютором насіння, засобів захисту рослин, мінеральних та спеціальних добрив, сільськогосподарської техніки та запчастин. Крім того, має ексклюзивні та довгострокові контракти із рядом світових виробників сільгосптехніки.
Заставна вартість забезпечення за кредитом повністю покриває заборгованість. Так, у заставі банку перебувають супермаркет продовольчих товарів загальною площею 1 376,3 м2, що розташовується у м. Кузнецовськ Рівненської області.
Крім того, земельна ділянка, площею 0,4112 га у Луцьку (вул. Ковельська) та розташований на ній об’єкт комерційної нерухомості – гуртовий склад.
Окремий пакет забезпечення – сільськогосподарське навісне обладнання у кількості 184 одиниць, зокрема культиватори, розподілювачі міндобрив, сівалки, борони тощо.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас