Суд у США зобов'язав Україну і Росію погасити борг $515 млн за "Морський старт" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Суд у США зобов'язав Україну і Росію погасити борг $515 млн за "Морський старт"

Фондовий ринок
1824
Суд Центрального округу Каліфорнії зобов’язав російську РКК “Енергія” і українське КБ “Південне” погасити заборгованість перед авіаконцерном Boeing в розмірі понад $515 млн за “Морський старт” (Sea Launch).
Про це йдеться в річному звіті компанії
Через суд Boeing намагається відшкодувати витрати, пов’язані з виплатою дебіторської заборгованості Sea Launch під час процедури банкрутства компанії в 2009 році.
“Ми ініціювали процедуру стягнення заборгованості та продовжуємо вважати, що наші партнери мають необхідні кошти, щоб погасити заборгованість. Ми будемо обстоювати свої права, використовуючи всі засоби судового захисту. Якщо нам не вдасться отримати кошти, ми подамо додаткові позови”, – йдеться в матеріалах Boeing.
Повідомляється, що якщо компанія не зможе стягнути гроші з російської та української сторін, то авіаконцерн буде подавати в суд додаткові позови.
Як повідомляли ЗМІ, раніше стало відомо про досудове врегулювання спору між німецьким автоконцерном Volkswagen, владою США і власниками автомобілів марки VW, а також компенсації в розмірі близько $14,7 млрд.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас