Американський виробник біоетанолу шукає майданчик під будівництво заводу в Україні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Американський виробник біоетанолу шукає майданчик під будівництво заводу в Україні

Фондовий ринок
1100
Представники компанії Marquis Energy відвідали Черкаську область з метою пошуку майданчика, який підійшов би для будівництва заводу.
У Черкаській області з’явиться потужне підприємство з виробництва біоетанолу. У розміщенні тут нових потужностей зацікавлена ​​американська компанія Marquis Energy. Про це йшлося на зустрічі голови Черкаської облдержадмінстрації з керівниками та партнерами американської компанії, повідомляє прес-служба ОДА.
Згідно з повідомленням, компанія Marquis Energy є найбільшим виробником біоетанолу в США. Переговори з нею в Черкаській ОДА почали кілька місяців тому.
“Для нас цей проект важливий, враховуючи, що на Черкащині збирають більше 2 млн тонн кукурудзи на рік. Тому ми зацікавлені в її переробці тут, з огляду на перспективу створення нових робочих місць, імпорт технологій. Запропонований інвесторами підхід дозволяє створити екологічно безпечне підприємство по переробці кукурудзи на біоетанол та інші суміжні продукти”, – наголосив голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко.
Зазначається, що інвестори оглянули кілька потенційних майданчиків для будівництва підприємства, зокрема і в Черкасах. Зараз вони проводять детальні економічні розрахунки.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас