Visa має намір створити універсальну платіжну систему — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Visa має намір створити універсальну платіжну систему

Фінтех і Картки
651
Visa має намір створити універсальну платіжну систему на тлі зростаючої кількості підключених пристроїв для здійснення транзакцій, повідомляє Les Echos.
У спільному інтерв’ю для Les Echos виконавчий директор Visa Чарлі Шарф і виконавчий директор Visa Europe Ніколас Хасс анонсували стратегію і розповіли про проблеми, з якими стикається компанія в умовах стрімкого розвитку e-commerce і m-commerce.
Минулого місяця Visa завершила поглинання своєї дочірньої компанії Visa Europe з метою ефективнішого використання переваг буму мобільних платежів у Європі.
А зараз компанія взяла рішучий курс на просування універсальної платіжної системи. Її метою буде реалізація стратегії, орієнтованої на формування партнерств, які об’єднують мерчантів, споживачів і відповідні банки, пояснив Хасс.
Виконавчий директор Visa Europe також зазначив, що платіжна індустрія змушена «перейти із замкнутого простору в світ, де будь-який об’єкт може стати засобом платежу», що являє собою величезну проблему і є ще однією причиною об’єднання з Visa Inc.
За матеріалами:
PaySpace Magazine
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас