Мільярдер відродить легендарний позашляховик Land Rover Defender — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мільярдер відродить легендарний позашляховик Land Rover Defender

Технології&Авто
1137
Мільярдер зі Сполученого Королівства Джим Редкліфф настільки вподобав позашляховик Land Rover Defender, що вирішив самостійно відродити легендарну модель після припинення її виробництва.
Редкліфф веде переговори з концерном Jaguar Land Rover. Він хоче стати власником інтелектуальних прав на Defender. Ще одним варіантом співпраці для Джима є придбання виробничої лінії на британському заводі в Соліхалл.
На цьому заводі знамениту машину виготовляли до початку цього року. У 2014 році керівники Land Rover повідомили про припинення виробництва. Машина не відповідає екологічним нормам ЄС, а також є дуже небезпечною.
Джим Редкліфф, який за життя заробив 2,3 млрд фунтів стерлінгів, планує адаптувати Defender під цивілізовані країни, а також зробити його безпечнішим. Згідно з його планами, оновлений позашляховик вийде на початку 2019 року.
До речі, фанати Defender, серед яких є навіть сама королева Єлизавета II, проти трансформації машини. Її створили спеціально для бездоріжжя, а зміни в механізмі вб’ють весь шарм.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас