Skype переглянула обмеження на обсяг передаваних файлів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Skype переглянула обмеження на обсяг передаваних файлів

Технології&Авто
1859
Передавання файлів – одна з найпопулярніших функцій VoIP-сервісу Skype. Принаймні так стверджують самі розробники програми. Саме тому вони й вирішили оновити Skype і зробити процес надсилання та отримання фотографій, відео та документів більш простим і зручним.
Головна новина полягає в тому, що розробники переглянули обмеження на обсяг передаваних файлів. Нагадаємо, що з травня цього року за допомогою Skype можна було відправляти файли розміром не більше 100 Мбайт. Тепер же максимальний обсяг становить 300 Мбайт. Команда зазначає, що кілька тижнів вона проводила дослідження, яке показало, що в ці рамки вкладається переважна більшість фотографій, відео та документів, які надсилаються користувачами. У тому випадку, якщо вам необхідно передати файл більшого розміру, можна скористатися хмарним сховищем OneDrive.
Крім того, остання версія Skype дозволяє надсилати файли своїм контактам навіть у тому випадку, якщо вони в цей момент перебувають офлайн. А один і той самий документ відтепер можна завантажувати кілька разів на різні пристрої.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас