Луценко призначив нового прокурора Миколаївської області — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Луценко призначив нового прокурора Миколаївської області

126
Генеральний прокурор Юрій Луценко призначив прокурором Миколаївської області Тараса Дунаса.
Про це повідомила прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган.
“У кожній області, призначаючи обласного прокурора, я звертаюся до громадськості. Моя позиція дуже проста – я готовий співпрацювати з громадськістю для очищення прокуратури. Але ніхто – ні громадськість, ні мільйонери, ні депутати – не будуть диктувати, хто буде прокурором. Вони можуть вимагати, хто не повинен бути прокурором. Я це буду чути”, – сказав Луценко, представляючи колективу нового керівника.
Дунас народився 17 серпня 1976 року в місті Городок Львівської області. Закінчив Львівський державний університет імені Івана Франка.
З 2001 до 2004 р. працював прокурором Жовківського району Львівської області. З травня 2004 до травня 2014 р. був начальником управління захисту прав і свобод громадян та інтересів держави обласної прокуратури. Пізніше – заступником прокурора Львівської області.
У 2014 р. обіймав посади заступника начальника Головного управління представництва та організації участі в кримінальному провадженні в суді Генеральної прокуратури, а 2015 р. очолив відомство. Він також був кандидатом на посаду Антикорупційного прокурора.
За матеріалами:
lb.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас