Visa подає в суд на Walmart — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Visa подає в суд на Walmart

Фінтех і Картки
919
Розбіжності між компаніями досягли піку після того, як Visa подала в суд на Walmart за ігнорування процедури оплати на касі, для якої крім картки та ПІН-коду потрібен ще й підпис.
У клопотанні Visa стверджує, що Walmart таємно тестував процедуру здійснення платежів з дебетовими картами Visa без необхідності підтвердження підпису.
Visa стверджує, що дізналася про проблему лише після того, як один із власників картки поскаржився на те, що у нього виникли проблеми з оплатою у Walmart.
Раніше ЗМІ писали про те, що платіжна система Visa задорога для Канади. Від середини липня мережа гіпермаркетів Walmart у Канаді припинить приймати до оплати кредитки Visa. Причина відмови – у необґрунтовано високих операційних витратах. Поки невідомо, коли покупці знову зможуть розраховуватися картками цієї платіжної системи. Всі платіжні системи стягують з роздрібних торговців плату за прийом карт. Збори варіюються залежно від типу картки клієнта і розміру магазину.
Документи на веб-сайті канадського підрозділу Visa показують, що комісія на карткові розрахунки варіюється від 1,42% до 2,08% залежно від суми покупки. Щороку Walmart Canada сплачує більше $100 млн комісій за прийом до оплати банківських карт. Керівництво супермаркету націлене на зниження цих витрат. Тому змушене відмовитися від співпраці з Visa.
За матеріалами:
PaySpace Magazine
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас